Det tror
vi på

Grundtanken bag det gode byggeri

Det handler om faglighed. Og mennesker. Det gode samarbejde og det færdige resultat. Vores dedikerede team hos Kirkegaard Byggeri leverer skræddersyede tømrerløsninger til dig, der skal renovere eller bygge nyt – og sætter pris på god kvalitet.

Godt håndværk er unikt.

Dedikerede helt fra start

Der er altid en historie bag et byggeri

I 1977 så en tømrervirksomhed ved navn Kirkegaard for første gang dagens lys i Krogager. Grundlæggeren var Kurt Kirkegaard, og han havde en ambition om at skabe en virksomhed, der var kendt for sin tømrerekspertise og passion for håndværket. Ambitionerne blev indfriet helt fra starten, og her over 40 år efter bliver barren stadig sat højt.

Kirkegaard Byggeri har i dag hjemsted i Billund. Vi bygger for både private og erhvervskunder i et område, der dækker Vejle og Kolding mod øst, Esbjerg mod vest, Give i nord og Vejen mod syd. Her har vi sat aftryk på mange markante byggerier udført for en stor og loyal kundekreds. Det kan kun lade sig gøre med dygtige og loyale medarbejdere. Alle fra lokalområdet, alle dedikerede, trofaste håndværkere, der er med til at sikre, at vi til enhver tid kan stå inde for kvaliteten af det arbejde, vi leverer.

Kurt Kirkegaard
Ejer
+45 40 77 94 33
kk@kirkegaard-byggeri.dk